Δεν… έφτασε ο Ντραγκίτσεβιτς

από AllAboutARIS

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά αυτή δεν συνδυάστηκε και με νίκη για την ομάδα.

Ο Σέρβος έμεινε τρεις εβδομάδες εκτός παρκέ, λόγω της θλάσης στους προσαγωγούς. Εχθές κόντρα στον Κολοσσό, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν σκόπευε να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ δεν ήταν 100% έτοιμος να παίξει , αλλά η εξέλιξη του αγώνα, ανάγκασε τον κόουτς του ΑΡΗ να τον ρίξει στο παρκέ.

Ο «Ντράγκι» ήταν ο πιο σταθερός παίκτης των «κιτρίνων» και δίνοντας λύσεις στην επίθεση με καλάθια από μέση και μακρινή απόσταση, «σήμανε» την αντεπίθεση της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους (4/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 κερδισμένα φάουλ και 28 βαθμούς στο ranking, σε 19:46 συμμετοχής.

Το ιδανικό βέβαια θα ήταν η ομάδα να έφευγε με το ροζ φύλλο αγώνα, όμως η τελευταία λέξη ανήκε στον Ρουπ Αχόνεν, ο οποίος με καλάθι στο 1 δευτερόλεπτο, στέρησε από τον ΑΡΗ τη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα