«Να ξαναφτάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που του αξίζει!»

από AllAboutARIS

"Ο πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η είσοδος ως 4οι στα play-off", σχολίασε ο μεγαλομέτοχος των "κίτρινων"

Ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΡΗ, Νίκος Λάσκαρης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Κύμης, αλλά και για τους στόχους των «κίτιρνων».

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο eviabasket.gr:

Για τον ΑΡΗ: «Ο πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η είσοδος ως 4οι στα play-off. Η ομάδα φτιάχτηκε για να προκριθεί στο final-4 στο Champions League, δεν μας βγήκαν όμως κάποιες επιλογές και μείναμε μακριά από αυτό το στόχο. Είχαμε τραυματισμούς, διάφορα θέματα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Για τον αγώνα: «Ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια της Κύμης, αλλά από την άλλη εμείς ως ΑΡΗΣ δεν έπρεπε να πάμε παράταση για να κερδίσουμε τον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει να μείνει στην κατηγορία χωρίς να υποτιμώ σε καμιά περίπτωση την προσπάθεια της τοπικής ομάδας. Μπράβο στην Κύμη για την υπερπροσπάθεια, αλλά ο ΑΡΗΣ δεν έπρεπε να παίξει τέτοιο μπάσκετ. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει πιο εύκολα».

Για το αν ο ΑΡΗΣ θα μπορέσει να προσφέρει ξανά στους Έλληνες φιλάθλους τις μεγάλες συγκινήσεις της δεκαετίας του ’80 αλλά και του ’90: «Αυτός είναι ο στόχος μας αυτήν την στιγμήν. Ξεκινήσαμε ένα πλάνο πενταετίας για να ξαναφτάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που του αξίζει».

Για την Κύμη: «Η Κύμη έκανε μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια κόντρα σε εμάς, όπως και όλη τη χρονιά. Είναι μια ομάδα που πλουτίζει το πρωτάθλημα, σε μια πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνει η ομάδα και ασφαλώς η διοίκηση της Κύμης».

Προτεινόμενα Άρθρα