«Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ »

από AllAboutARIS

«Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Στο ότι θα κάνει τα δυνατά του για να βοηθήσει τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του, αλλά και το ότι νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί κατευθείαν στάθηκε ο Ζερμέιν Τέιλορ στις πρώτες δηλώσεις που έκανε από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

Για τον ερχομό του στον ΑΡΗ: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ για λογαριασμό του ΑΡΗ. Είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ».

Για το αν γνωρίζει τίποτα σχετικά με τον ΑΡΗ και την Ελλάδα: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα το χρόνο να ψάξω τίποτα. Γνωρίζω όμως τον Κάμινγκς και είμαι πολύ φίλος με τον αδερφό του και μου είπε μόνο θετικά για τον ΑΡΗ και την Ελλάδα».

Για το τι μπορεί να κάνει στο παιχνίδι:«Έχω μιλήσει με τον συνεργάτη του προπονητή και μου έχει στείλει με μέιλ τα συστήματα της ομάδας και αύριο θα μιλήσω με τον προπονητή για μου εξηγήσει καλύτερα το πώς παίζει η ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:  «Είμαι απόλυτα έτιομος. Έχω παίξει 42 παιχνίδια στην D-League και τώρα που είμαι στον ΑΡΗ θέλω να παίξω ακόμη καλύτερα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ότι ήρθε σε μια περίοδο που έρχονται κρίσιμοι αγώνες για την ομάδα: «Συνήθως παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται. Αφού έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτούς τους αγώνες για να παίξω καλύτερα στον ΑΡΗ ή σε κάποια άλλη ομάδα θα την αρπάξω».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι του ΑΡΗ από αυτόν: «Το κύριο προσόν μου είναι η αθλητικότητα. Μπορώ να παίζω κοντά και στην ρακέτα και να προσφέρω θέαμα με τα καρφώματα. Το κύριο όπλο μου είναι η επίθεση, αλλά μπορώ να προσφέρω και στην άμυνα».

Προτεινόμενα Άρθρα