Η άποψη του ΝΒΑ για τον Τέιλορ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ενέταξε στο δυναμικό του τον Ζερμέιν Τέιλορ, έναν παίκτη, όπως ανέφεραν παίκτες και προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί του στο ΝΒΑ, εργατικό, που παίζει για την ομάδα.

Παρακάτω, παραθέτουμε το θέμα της ιστοσελίδας «basketballinsiders.com», η οποία ζήτησε το περασμένο καλοκαίρι την γνώμη παικτών και προπονητών που συνεργάστηκαν με τον Τέιλορ.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς που συνεργάστηκε με τον Τέιλορ στους Σακραμέντο Κινγκς είπε: «Ο Ζερμέιν είναι ένας πολύ αθλητικός γκαρντ που παίζει σκληρά, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι συνθήκες. Είναι ένας από τους πιο σκληρούς «εργάτες» που έχω συναντήσει, ένας πραγματικός επαγγελματίας σε όλες τις πτυχές. Είναι εξαιρετικός συμπαίκτης. Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο σε αυτόν. Είναι παιδί που όλοι θέλουν να έχουν δίπλα τους και τον εκτιμούν στ’ αποδυτήρια».

Ένας άλλος ΝΒΑερ, ο Κόρτνεϊ Λι, που συνυπήρξε στους Ρόκετς με τον Τέιλορ σημείωσε: «Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του στο Χιούστον οπότε γνωρίζω πως, δουλεύει πολύ σκληρά το παιχνίδι του. Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, ο οποίος θα προσφέρει, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόβλημα είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου. Είναι παίκτης που βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του».

Ο Έλστον Τέρνερ, που ήταν στο τεχνικό επιτελείο των Ρόκετς την περίοδο που ο Τέιλορ αγωνιζόταν στον σύλλογο του Τέξας, ανέφερε: «Όταν ήρθε στο Χιούστον ήταν εξίσου ταλαντούχος με όλους τους παίκτες που αγωνιζόταν στην θέση του σε όλο το ΝΒΑ. Είχε την ικανότητα να σκοράρει στο τρανζίσιον και μετά από σουτ. Επίσης, ήταν απίστευτα αθλητικός και είχε επιμονή και θέληση για τη νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα