«Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ »

από AllAboutARIS

Ο Θόδωρος Ζάρας μίλησε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» στον Libero 107,4 για τις προσεχείς «μάχες» με τον Π.Α.Ο.Κ. στα πλέι-οφ, την ετοιμότητα του ίδιου και της ομάδας και το πλεονέκτημα της έδρας που δίνει μεγάλη δύναμη στον ΑΡΗ.

«Η ομάδα έχει πολλές μέρες να προετοιμαστεί. Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και περιμένουμε και τον κόσμο να είναι εκεί μαζί μας να μας στηρίξει. Προετοιμαζόμαστε καλά και σε δυνατούς ρυθμούς, για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού». Τόνισε αρχικά ο γκαρντ του ΑΡΗ.

Αν το διάστημα που μεσολάβησε χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι θετικό:

«Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά από την άλλη δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό. Αλλά πιστεύω αυτή η διακοπή μας έκανε καλό γιατί μπορέσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια».

Για το πλεονέκτημα της έδρας:

«Είναι θετικό ότι έχουμε το αβαντάζ της έδρας. Είναι πολύ καλό ότι έχουμε τον πρώτο αγώνα στο γήπεδο μας, γιατί αυτό είναι που μας δίνει και το πλεονέκτημα για τη νίκη».

Για τον Αντουάν Σκοτ που ήρθε πρόσφατα στην ομάδα:

«Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός παίκτης. Κάθε παίκτης που έρχεται σε μια ομάδα, την ενισχύει γιατί είναι ένας επιπλέον παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα».

Ο ίδιος πως προετοιμάζεται γι’ αυτά τα παιχνίδια και πόσο έτοιμος αισθάνεται:

«Σίγουρα έχω και εγώ προσωπικό κίνητρο, όπως και όλα τα παιδιά στην ομάδα. Θέλουμε όλοι να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Προτεινόμενα Άρθρα