«Όλοι μας είμαστε μαχητές»

από AllAboutARIS

"Ο ΑΡΗΣ είναι εδώ που είναι γιατί παλέψαμε", σχολίασε ο έμπειρος γκαρντ

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σχολίασε τη σημερινή εμφάνιση του ΑΡΗ, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Η νίκη αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο, όπως είναι ο Π.Α.Ο.Κ.. Έτσι όπως μπήκαμε στα πλέι-οφ, νομίζω ότι προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά, κατάλληλα γι΄ αυτούς τους αγώνες και αν εξαιρέσουμε τα λάθη εξαιτίας της πίεσης στο 1ο ματς, όταν και απωλέσαμε τη διαφορά των 7 πόντων, όπως σήμερα κατά τα άλλα όλα εξελίχθηκαν καλά. Έτσι, όμως, είναι το ματς», για να προσθέσει:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στους συμπαίκτες μου, για τον τρόπο που δουλέψαμε, που υπάρχουμε στην καθημερινότητά μας με τα καλά και τα κακά μας. Είναι παραπάνω τα καλά…».

 «Ήρθαμε εδώ, παλέψαμε, όπως παλέψαμε και μέσα στο γήπεδό μας. Όλοι μας είμαστε μαχητές…», ενώ ερωτηθείς για τη συνέχεια σχολίασε: «Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας, είμαστε συνειδητοποιημένοι. Ο καθένας, αλλά και όλοι μας ομαδικά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παλέψουμε. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι ο κάθε παίκτης να δίνει το 100%. Πρέπει να είσαι μαχητής και να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ είναι εδώ που είναι γιατί παλέψαμε».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι παραπάνω είχε ο ΑΡΗΣ από τον Π.Α.Ο.Κ. επεσήμανε: «Η πίεση ήταν φανερή και στα δύο ματς. Ό,τι κάναμε στο 1ο παιχνίδι, το κάναμε και σήμερα. Ήρθαμε εδώ πεινασμένοι με στόχο να πάρουμε την πρόκριση».

Προτεινόμενα Άρθρα