"Έχω μια ενημέρωση, πρέπει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες"

από AllAboutARIS

"Αν κρίνεις από τις φημολογίες του τελευταίου καιρού, μπορείς να πεις ότι ήταν και το τελευταίο μου παιχνίδι", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει πρωτα να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ευχαρίστησε όλους όσους ήταν παρόντες τη φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον ΑΡΗ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Τελειώνει μια πολύ μεγάλη, δύσκολη, ιδιαίτερη χρονιά για μας. Να δώσω και συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους παίκτες για την σχέση που είχαμε όλη τη χρονιά, αλλά κυρίως τους τρεις τελευταίους μήνες, την αυτοθυσία τους και την αυταπάρνησή τους, την σύμπνοια, τους συνεργάτες του και όλο το σταφ για την αντοχή τους, το σθένος τους. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι έφτασαν μέχρι εδώ σήμερα, μέχρι το τέλος. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, με ατυχίες πολλών ειδών μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να διατηρηθεί στην  τετράδα για τρίτη σερί χρονιά κι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους…”, για να προσθέσει:

“Αυτή η αυλαία βρίσκει τον ΑΡΗ με έναν πολύ καλό ελληνικό κορμό, παιδιά που έχουν περπατήσει μαζί αρκετά χιλιόμετρα. Υπάρχει μια καλή ελληνική βάση και με 1-2 προσθαφαιρέσεις η ομάδα μπορεί να κοιτάξει με αισιοδοξία το επόμενο βήμα. Να ευχαριστήσω όλους όσοι είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο και καλό καλοκαίρι…”.

Για το μέλλον του στην ομάδα: “Αυτό θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες. Αν κρίνεις από τις φημολογίες, που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό, μπορείς να το πεις και έτσι… Εγώ είμαι εδώ, έχω μια σχετική ενημέρωση, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δεύτερο χρόνο συμβόλαιο, υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν”.

Προτεινόμενα Άρθρα