Μέσα στην εβδομάδα το ραντεβού Λάσκαρη-Πρίφτη

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Λάσκαρης θα έχει μέσα στην εβδομάδα συνάντηση με τον Δημήτρη Πρίφτη, προκειμένου να συζητήσουν το αν θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν ή αν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το περασμένο Σάββατο και πολλά είναι τα θέματα που πρέπει να διευθετήσει ο Νίκος Λάσκαρης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένα από τα βασικότερα ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα είναι αυτό του προπονητή. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Αυτό βέβαια, είναι κάτι που θ’ αποφασιστεί στην συνάντηση που θα έχει ο Έλληνας κόουτς με τον Νίκο Λάσκαρη και αν όντως συμφωνήσουν οι δύο πλευρές να διακόψουν την συνεργασία τους, υπό ποιες προϋποθέσεις θα γίνει αυτό.

Οι δύο άντρες αναμένεται να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα (δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και αύριο, Τρίτη) για να συζητήσουν και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Προτεινόμενα Άρθρα