Αφιέρωμα στον Καλαιτζάκη από FIBA

από AllAboutARIS

Η FIBA έκανε αφιέρωμα στους δίδυμους… Καλαιτζάκη ενόψει του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Κ18 που θα γίνει στην Σλοβακία, με τον Παναγιώτη να αγωνίζεται στον ΑΡΗ και τον αδελφό του Γιώργο στον Παναθηναικό.

Με τίτλο “Τα αδέλφια Καλαιτζάκη θα κάνουν τους αντιπάλους τους να τα βλέπουν… διπλά” η Παγκόσμια Ομοσπονδία κάνει ένα αφιέρωμα στα αδέφλια Καλαιτζάκη, τα οποία ανυπομονούν για την έναρξη του Πανευρωπαικού. Στο κείμενο αναφέρεται ότι τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί ήταν πριν τρία χρόνια στον ΑΡΗ μιας και ο Γιώργος ήταν στους “κίτρινους”, πριν πάει στον Παναθηναικό. 
“Αγαπάω να παίζω με τον αδελφό μου, σκεφτόμαστε το ίδιο, οπότε είναι εύκολο για εμάς να παίζουμε δίπλα δίπλα. Με βοηθάει και τον βοηθάω αλλά βοηθάμε και την ομάδα. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα” λέει ο Γιώργος ενώ όταν τον ρωτάνε για τον Παναγιώτη ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην Εθνική λέει: “Μπορεί να παίξει καλύτερα από μένα χωρίς την μπάλα. Διαβάζει την άμυνα και ότι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Εγώ είμαι καλύτερος με την μπάλα στα χέρια”. Στο κείμενο αναφέρεται ότι και ο τρίτος αδελφός παίζει στον ΑΡΗ. 

Προτεινόμενα Άρθρα