Κεφάτοι και ορεξάτοι για δουλειά (pics)

από AllAboutARIS

Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ντεμέτρις Μόραντ βρίσκονται από εχθές στην Θεσσαλονίκη και στις πρώτες τους δηλώσεις εξέφρασαν την επιθυμία να δουλέψουν σκληρά και να διακριθούν με την φανέλα του ΑΡΗ.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επιστρέφει στο αγαπημένο του ελληνικό πρωτάθλημα. Σημείωσε χαρακτηριστικά πως, στις συζητήσεις που είχε με τον μάνατζέρ του, του είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα και μόλις ήρθε η πρόταση του ΑΡΗ στα χέρια του, έδωσε την θετική του απάντηση χωρίς δεύτερη σκέψη. Η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της ομάδας και η συμμετοχή στο Basketball Champions League έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο, ώστε να πει το “ναι” ο “Air Georgia”, ο οποίος τόνισε πως θέλει να κάνει μια “επανεκκίνηση” στην καριέρα του. 

Από την πλευρά του, ο Ντεμέτρις Μόραντ αφήνει για πρώτη φορά τις Η.Π.Α. και θα δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην Ευρώπη. Ο ενθουσιασμός του για το γεγονός ότι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τον ΑΡΗ εμφανής ενώ παραδέχτηκε πως τον εξιτάρει η πρόκληση να πείσει μία από τις εμβληματικότερες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Οι δύο αθλητές έχουν όρεξη για δουλειά, “δίψα” για διάκριση και πολύ μεγάλο κίνητρο, για να βοηθήσουν την ομάδα μέσα στην σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα