Ανάμεσα σε Άντερλεχτ, Ρέιντζερς και… πετροδόλαρα!

από AllAboutARIS

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι το ενδεχόμενο πώλησης του Λουίς Πάλμα από τον ΑΡΗ. Τις τελευταίες ημέρες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον η Άντερλεχτ και η Ρέιντζερς χωρίς όμως να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Και πλέον απ’ ότι φαίνεται στο κόλπο μπαίνουν και Σαουδάραβες, που το τελευταίο διάστημα, με πακτωλό χρημάτων, προσελκύουν πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές.

Έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι εντός των ημερών θα φτάσει επίσημη πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία, πρόταση που σαφώς καλύπτει τα οικονομικά θέλω των Κιτρινόμαυρων, αν βεβαίως τα λόγια του μεσάζοντα μετουσιωθούν σε πράξεις και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί αυτό το σίριαλ.

Άντερλεχτ και Ρέιντζερς φαίνεται πως δύσκολα θα φτάσουν στη φημολογούμενη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, οπότε μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Αν πάντως ο Λουίς Πάλμα παραχωρηθεί, είναι δεδομένο πως θα πρέπει να έρθει άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση του, γιατί θα δημιουργηθεί αγωνιστικό κενό .

Επίσης, αν οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στο εξωτερικό θα καταρρεύσουν όλα εκείνα τα… έγκυρα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι ο παίκτης θα πάει στην ΑΕΚ και παράλληλα έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευταίες ημέρες λόγω Φαν Φεερτ. Δεν έχει καμία σχέση η μία περίπτωση από την άλλη, ο Ολλανδός βρίσκεται κοντά στο Κλεάνθης Βικελίδης χωρίς όμως κι αυτό να είναι δεδομένο ακόμη, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα