Όσα έκανε ο Μενέντες στην Κηφισιά

από ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΓΟΛΙΑΣ

Tα πλέι άουτ ολοκληρώθηκαν και η Κηφισιά υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, ομάδα στην οποία συνέχισε o Τζόναθαν Μενέντες από τις αρχές του Φλεβάρη μετά την παρουσία του στον ΑΡΗ.

10 φορές βασικός σε 13 αγώνες

Άραγε, τι έκανε ο Αργεντινός στην Κηφισιά; Ας δούμε… Συνολικά, είχε 13 συμμετοχές, έξι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και επτά στα πλέι άουτ. Από τα 12 ματς που έπαιξε, μόνο σε ένα (σ.σ. αυτό με τον Βόλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) “έβγαλε” ολόκληρο το 90λεπτο ενώ σε 10 αγώνες ήταν βασικός.

Έπαιζε μέσο όρο 52,6 λεπτά συμμετοχής και “πρόσφερε” δυο ασίστ

Συνολικά, “έγραψε” 689 λεπτά συμμετοχής, δηλαδή μέσο όρο έπαιζε 53 λεπτά στα παιχνίδια της Κηφισιά. Με την φανέλα αυτής, έδωσε δυο ασίστ. Μια στο ντεμπούτο του, σε αγώνα (νίκη για την Κηφισιά με 1-2) απέναντι στον ΟΦΗ και μια σε παιχνίδι (2-2) απέναντι στον Παναιτωλικό. Hταν ματς της κανονικής διάρκειας της Super League.

15 τελικές… μηδέν γκολ

Με την Κηφισιά δεν κατάφερε να σκοράρει, σε συνολικά 15 τελικές προσπάθειες που “έγραψε”. Οι 7 από αυτές ήταν εντός μεγάλης περιοχής και οι 8 εκτός μεγάλης περιοχής. Επίσης, ο Μενέντες σε 13 ματς με την Κηφισιά είχε 23 μεταβιβάσεις, 27 λάθη και 13 κλεψίματα. Θυμίζουμε, ότι ο Αργεντινός στον ΑΡΗ είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα γκολ και δυο ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα