Άλλο επίπεδο και… πιθανώς άλλη προσέγγιση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Γκόμελ εξελίχθηκε σε… ζέσταμα για τον ΑΡΗ, ο οποίος τώρα “βουτάει” στα βαθιά του Europa Conference League έχοντας μπροστά του τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν μία πιο σοβαρή και πιο έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερο βαθμό αγωνιστικής και πνευματικής ετοιμότητας, μαζί ίσως και με ένα διαφορετικό πλάνο.

Το 4-4-2 προτιμήθηκε από τον Χερμάν Μπούργος και στους δύο αγώνες με τη Γκόμελ. Τώρα όμως δεν αποκλείεται να αναθεωρήσει και το 4-2-3-1 να μπει στο “κάδρο”, ως μία πιο ισορροπημένη επιλογή απέναντι σε μία Μακάμπι που “γεμίζει” αρκετά τον άξονά της.

Είναι τα πρόσωπα ένα θέμα

Παράλληλα με τη διάταξη, σημαντικό ρόλο για την επιλογή της θα παίξουν και τα πρόσωπα. Οι… νέοι δείχνουν ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμοι. Ετσι δεν αποκλείεται να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης κυρίως σε πρόσωπα της περσινής ομάδας, πλην 2-3 εξαιρέσεων.

Τις επόμενες μέρες και κυρίως στις δοκιμές των τελευταίων προπονήσεων, ίσως ο Μπούργος δώσει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τί ακριβώς σκέφτεται.

Προτεινόμενα Άρθρα