Έκανε διακοπές στη Μύκονο και τελικά πάει… Euro

από AllAboutARIS

Ο Ίαν Μάατσεν, χωρίς συμμετοχή στους “οράνιε”, έκανε… αμέριμνος διακοπές σε ένα γιοτ στο “νησί των ανέμων”, όταν έλαβε κλήση για ενσωματωθεί στην αποστολή των Ολλανδών για το Euro 2024, με τους ανθρώπους της Εθνικής Ομάδας να του ζητούν να ταξιδέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Ολλανδός άσος της Ντόρτμουντ δεν έχασε χρόνο και ήταν παρών για την προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (11/6), ακριβώς την στιγμή που η Εθνική Ολλανδίας έφτανε στο Βόλφσμπουργκ, μετά τη φιλική νίκη της επί της Ισλανδίας με 4-0 στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας.

Χάρη στον πατέρα του που οδήγησε από την Ολλανδία στη Γερμανία για να του πάει τα ποδοσφαιρικά του αξεσουάρ, ο Μάατσεν είχε όλα όσα χρειαζόταν για να αρχίσει να ονειρεύεται την πρώτη συμμετοχή του με τις “τουλίπες” και την παρουσία του σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Ο Μάατσεν μπήκε στην ομάδα μετά από τους τραυματισμούς των Φρένκι ντε Γιονγκ και Τέουν Κοοπμάινερς. Οι Ολλανδοί ξεκινούν τις μάχες τους στο Euro 2024 στο Αμβούργο την Κυριακή (16/6) με αντίπαλο την Πολωνία.

Προτεινόμενα Άρθρα