Έκλεισε το ένα μέτωπο, “τρέχει” για τα υπόλοιπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Τζούισον Μπένετ είναι τελικά ο εκλεκτός του ΑΡΗ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, αναμένοντας πλέον την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη μετά τη συμφωνία με τη Σάντερλαντ για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Ο Κοσταρικανός κλείνει ένα από τα πολλά μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας, η οποία πλέον στρέφεται στα επόμενα και με λίγο χρόνο μπροστά της για να τα κλείσει.

Φορ, χαφ και αριστερό μπακ είναι οι κινήσεις τις οποίες ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει να ολοκληρώσει ως την επόμενη περίπτωση, με διαφορετικά δεδομένα σε κάθε περίπτωση.

Για την πρώτη υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις ακόμα στο προσκήνιο, τσεκάροντας παράλληλα συνεχώς την αγορά για ό,τι καινούργιο μπορεί να προκύψει και να αλλάξει τα δεδομένα τις επόμενες μέρες.

Στη θέση του χαφ τα δεδομένα παραμένουν το ίδιο ξεκάθαρα με τις προηγούμενες μέρες. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκεκριμένο παίκτη τον οποίο “βλέπει” ο ΑΡΗΣ και θέλει να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη, προερχόμενος από την αγορά της Ισπανίας, δίχως όμως ακόμα οριστική συμφωνία

Από εκεί ενδεχομένως να προκύψει και μία επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, το οποίο δεν αποτελεί προτεραιότητα σε αυτή τη φάση αλλά ο ΑΡΗΣ δεν θα πει “όχι” σε κάποια καλή επιλογή με την οποία θα μπορέσει να πλαισιώσει τον Φράνκο Φεράρι.

 

Προτεινόμενα Άρθρα