Έμεινε στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και έπεσε τελευταία η Λαμία! (vid)

από AllAboutARIS

Δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα του Παναιτωλικού και πηγαίνει ως ουραγός στη μάχη της παραμονής η Λαμία (1-1)!
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, έπειτα από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Βινσέντι στο 71′ για το 1-1 και με τους Λεβαδειακό και Ιωνικό να παίρνουν τη νίκη, πλέον ισοβαθμεί με τους Βοιωτούς στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 17 πόντους. Είχε ανοίξει το σκορ στο 51′ για τους Αγρινιώτες ο Καρέλης, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες, τόσο για να κλειδώσουν τη νίκη, όσο και για να πάρουν εκ νέου προβάδισμα.

Πολύ καλός ρυθμός και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λαμία να έχει τις πιο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί, χωρίς, ωστόσο, να το καταφέρνει.
Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με 29 βαθμούς βαθμούς και στην 7η θέση, παρέα με τον Ατρόμητο η ομάδα του Αγρινίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Μλάντεν, Ντίας (80′ Μπουζούκης), Ντουάρτε(80′ Μόρσεϊ), Σενγκέλια (86′ Πέδρο), Χουάνπι (61′ Κολοβός), Καρέλης.
Λαμία(Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Στάνκο, Νούνιες (86′ Καραμάνος), Ασκόφσκι, Μαρτίνεθ (66′ Μπεχαράνο), Τσιλούλης (86′ Μεντίνα), Βέργος.

Tα highlights του παιχνιδιού

Φωτορεπορτάζ:EUROKINISSI

 

Προτεινόμενα Άρθρα