Ένας μήνας και δέκα ματς που…τα είχαν όλα

από Νίκος Παπαδόπουλος

3 Ιανουαρίου-3 Φεβρουαρίου… Ακριβώς ένας μήνας από το πρώτο παιχνίδι του ΑΡΗ μέσα στο 2024 μέχρι το χθεσινό στις Σέρρες.

Ένας μήνας που σηματοδότησε ένα “γεμάτο” και απαιτητικό ξεκίνημα στο νέο έτος, με δέκα παιχνίδια μέσα σε διάστημα 30 ημερών και ένα ματς ανά 3-4 μέρες για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου.

Ένας μήνας στον οποίο ο ΑΡΗΣ πανηγύρισε μία πρόκριση υπέρβασης κόντρα στην ΑΕΚ και μία πιο εύκολη κόντρα στη Νίκη Βόλου, φτάνοντας πλέον στο “κατώφλι” του Κυπέλλου Ελλάδος. ‘Ένας μήνας που είχε τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, το εύκολο πέρασμα από το Αγρίνιο, το “διπλό” στην Κηφισιά αλλά και άσχημα αποτελέσματα όπως αυτό στην Τρίπολη και φυσικά τη χθεσινή ισοπαλία κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Με λίγα λόγια, ένας μήνας που τα είχε όλα για τους “κιτρινόμαυρους” και κυρίως αυτό το “ζεστό-κρύο” που τους χαρακτηρίζει φέτος, αδυνατώντας να βρουν ισορροπία στην απόδοσή τους ακόμα και με πολύ σημαντικά αποτελέσματα όπως αυτό στο Κύπελλο.

Ο ΑΡΗΣ δεν μείωσε τη διαφορά από την 4η θέση όπως ήθελε, έκανε όμως σημαντικά βήματα για τον άλλο στόχο του που αφορά το Κύπελλο και βαδίζει ολοταχώς για τον τελικό, έχοντας μπροστά του τελευταίο εμπόδιο που ακούει στο όνομα του Παναιτωλικού.

Προτεινόμενα Άρθρα