Ένα δίδυμο που ψάχνει αντίδραση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Γιάκουμπ Μπράμπετς και Λίντσεϊ Ρόουζ έχουν μονιμοποιηθεί για την ώρα στο κέντρο της άμυνας του ΑΡΗ, ελλείψει κυρίως του Φαμπιάνο αλλά και του Βέλεθ.

Οι δυό τους έχει αγωνιστεί κάμποσες φορές στο δεύτερο μισό της σεζόν και με πιο πρόσφατα παραδείγματα την ήττα στο “Καραϊσκάκης” και εκείνη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οχι τόσο καλές βραδιές για την ομάδα αλλά και για τους ίδιους.

Η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο Αγρίνιο, οι δυό τους δεν φαίνεται να έχουν “δέσει” τόσο καλά. Μία κατάσταση που ίσως επηρεάζεται και από την κατάσταση που βρίσκονται αμφότεροι το τελευταίο διάστημα και ειδικά ο Τσέχος αμυντικός.

Στο τελευταίο ντέρμπι με την ΑΕΚ φέρουν και οι δύο τις ευθύνες τους στα γκολ του Πόνσε και είναι από τους παίκτες που ο Μάντζιος περιμένει πολύ καλύτερη εικόνα στην αυριανή (20/04) αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας για μία βελτιωμένη εμφάνιση και για να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Ένωσης όπως τον φορμαρισμένο Πόνσε.

Προτεινόμενα Άρθρα