Ένα καρέ… ευχάριστος πονοκέφαλος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΑΡΗ ξεκίνησε με έναν παίκτη για τον οποίο δεν… καιγόταν, πάντα όμως σε συνάρτηση με τις μεγαλύτερες ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι ο Ντομαγκόι Πάβισιτς δεν μπορεί να εξελιχθεί σε έναν χρήσιμο παίκτη για την ομάδα. Η χρονιά μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, ανάλογα με την Ευρώπη, τη στιγμή που αυξάνεται σημαντικά και ο ανταγωνισμός στον χώρο του κέντρου και κυρίως στα “οκταορδέκαρα” της ομάδας.

Αναμφισβήτητα ο Κροάτης θα είναι πολύ χρήσιμος μέχρι να επιστρέψει ο Μάνου Γκαρθία από τον τραυματισμό του και φτάσει στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητας που απαιτείται. Δηλαδή το αργότερο ως τον Οκτώβριο αλλά και με τον Σεπτέμβριο να αποτελεί ένα εφικτό ενδεχόμενο.

Με την επιστροφή του Ισπανού ο Τόλης Τερζής θα έχει έναν μεγάλο αλλά σίγουρα ευχάριστο πονοκέφαλο για κάθε προπονητή και ειδικά όσον αφορά τις δύο θέσεις των εσωτερικών μέσων στο 4-3-3, έχοντας τέσσερις πολύ καλές επιλογές όσον αφορά ειδικά το επιθετικό κομμάτι. Το θέμα είναι η διαχείρισή τους όταν θα έρθει αυτή η ώρα.

Ισως ένα πλεονέκτημα του Πάβισιτς είναι το know how ως διπλός χαφ στο 4-2-3-1 αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχει δίπλα του ένα καθαρό “6άρι”. Κάτι σαν τον Νταρίντα δηλαδή, αν και τα στοιχεία του παραπέμπουν περισσότερο σε αυτά του Λούκας Ρουπ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα