ΑΕΚ: Εκτός αποστολής για Ολλανδία (και) ο Πισάρο – Οι επιλογές Αλμέιδα

από AllAboutARIS

Το πρώτο πρόγραμμα της προετοιμασίας στην Ελλάδα ολοκλήρωσε την Κυριακή (23/06) η ΑΕΚ, η οποία το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο, το οποίο θα είναι χωρισμένο σε δύο… μέρη.

Αρχικά, η ΑΕΚ θα μεταβεί στο Άλκμααρ μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το Μπουργκ μέχρι και τις 11 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, στην Ολλανδία, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τέσσερα φιλικά ματς.

Όπως είναι γνωστό, απόντες από την αποστολή είναι οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης, μια και δεν υπολογίζονται. Παράλληλα, εκτός είναι και οι Πινέδα και Κάλενς, που μετέχουν στο Copa America, αλλά και οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα και Τσούμπερ που παίρνουν μέρος στο Euro 2024.

Παράλληλα, εκτός των «επιλογών» του Ματίας Αλμέιδα είναι και ο Ροδόλφο Πισάρο. Όπως αναφέρεται στην επίθεση ενημέρωση ο Μεξικανός μέσος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, αφού θα μείνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ΑΕΚ μετέχουν οι: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.

Προτεινόμενα Άρθρα