Ανέβηκε πρώτη η Αταλάντα, 2-1 την Σασουόλο (vid)

από AllAboutARIS

Συνεχίζει το ξέφρενο σερί της η Αταλάντα! Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι επικράτησε 2-1 της Σασουόλο με ανατροπή, παραμένοντας στην πρώτη δυάδα της Serie A.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, με τους Πάσαλιτς και Μέλε να απειλούν την εστία του Κονσίλι στο πρώτο 20λεπτο. Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και η Σασουόλο «πάγωσε» το Μπέργκαμο στο 41ο λεπτό, όταν ο Ντ’Αντρέα σέντραρε και ο Κυριακόπουλος με τρομερό βολέ εκτέλεσε τον Μούσο για το προβάδισμα. Στα… καπάκια, όμως, η Αταλάντα βρήκε την απάντηση με τον Σοπί να «φτιάχνει» το 1-1 του Πάσαλιτς στο 45’+1’.

Ούτε που… κατάλαβε από που της ήρθε της Σασουόλο στο δεύτερο μέρος, αφού δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Λούκμαν από δεύτερη ασίστ του Σοπί έγραψε την ανατροπή. Το ματς έγινε ροντέο, φάσεις εκατέρωθεν αλλά τρομερή αστοχία από τις δύο ομάδες, με το 2-1 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα.
Η Αταλάντα με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην κορυφή με 24 βαθμούς και ματς παραπάνω από τη δεύτερη Νάπολι, ενώ η Σασουόλο έμεινε στους 12 και στη μέση της βαθμολογίας.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα