Ανοίγει τα χαρτιά του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ως ημέρα τελικών δοκιμών έχει καθιερωθεί η Παρασκευή στο εβδομαδιαίο καλεντάρι του Χερμάν Μπούργος. Αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Χθες ο Αργεντινός δεν έδειξε κάτι ξεκάθαρο σχετικά με το πλάνο του για το ματς της επόμενης Κυριακής (08/05), με τις επιλογές του να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν.

Η πιθανή απουσία του Γκάνεα θα διαφοροποιήσει τα πράγματα στα πλάγια μπακ. Τα στόπερ δεν θα αλλάξουν, όπως και το τέρμα, ενώ αμετάβλητη αναμένεται να μείνει και η εικόνα των χαφ.

Οι θέσεις μεσοεπιθετικά θα υποστούν και τις περισσότερες αλλαγές. Ο Ιτούρμπε επιστρέφει με… φόρα από την παρουσία του στη Λεωφόρο ως αλλαγή. Ο Μαντσίνι είναι επίσης μια σταθερά στα πλάνα του προπονητή και από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο θέσεις που ψάχνουν κατόχους.

Με 4-4-2 -που είναι και το πιο πιθανό- ο Πάλμα θα παίξει μπροστά με τον Μαντσίνι και ένας εκ των Γκάμα, Εντιαγέ ή Γκαρσία ερίζουν για την άλλη θέση. Σε ένα σχήμα με 4-2-3-1, ο Εντιαγέ θεωρείται πιο σίγουρος, με τους Μαντσίνι-Ιτούρμπε στις πλευρές και τον Πάλμα στην κορυφή.

Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, θα φανεί προς τα που γέρνει περισσότερο ο Μπούργος…

Προτεινόμενα Άρθρα