Απολογία ΑΕΚ: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

από AllAboutARIS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε σήμερα το πρωί στον αθλητικό δικαστή της Super League έπειτα από την σχετική κλήση της για όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα με τον ΑΡΗ και στις σχετικές εκθέσεις παρατηρητή και αστυνομίας.

Προφανώς και δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η υπερασπιστική γραμμή της αθηναϊκής ομάδας όπως αυτή εκφράστηκε από τους νομικούς και τους μάρτυρες, που παραβρέθηκαν. Επί της ουσίας για όλα φταίει ο Δημήτρης Νιαρχάκος και γενικά οι άνθρωποι του ΑΡΗ, οι οποίοι σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι της ΑΕΚ είχαν σαν στόχο να προκαλέσουν επεισόδια!

Μάλιστα, σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, πήγε λέει να λειτουργήσει πυροσβεστικά και κυρίως να αποτρέψει τους παίκτες της ΑΕΚ από το να… τσιμπήσουν. Αλλά μέχρι εκεί. Καμία αναφορά ή δικαιολογία για την… ένταση όπως καταγράφηκε στις εκθέσεις.

Κατηγόρησαν τον ΑΡΗ για την ανακοίνωση που έβγαλε στο ημίχρονο, ενώ έφτασαν στο σημείο μέχρι και για τον συνεργάτη του Άκη Μάντζιου, Γιώργο Χωριανόπουλο, να πουν ότι έβριζε. Μιλάμε βέβαια για έναν άνθρωπο που όσοι τον γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν…

Για την ταμπακιέρα βέβαια τίποτα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και ο κακός ο ΑΡΗΣ που πήγε να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Μιλάμε για εκπληκτικές καταστάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα