Αποφασισμένος κόντρα στο άγνωστο του ΟΦΗ και το άδειο “Κλεάνθης Βικελίδης”

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο σημερινό (17/12, 15.00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το αν η – αναγκαστική – διακοπή του πρωταθλήματος τον ωφέλησε ή όχι , είναι κάτι που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Υπάρχει, όμως, κάτι δεδομένο, σε ότι αφορά την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Κρήτης. Ότι η έκβαση της είναι αποκλειστικά στο δικό του χέρι. Ή καλύτερα, στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Άκη Μάντζιου. Αν ο ΑΡΗΣ θέλει να κλείσει τη “ψαλίδα” με τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας, δεν έχει περιθώρια για άλλη λάθη, ειδικά στο γήπεδο του.

Η ομάδα θα – πρέπει να – δείξει από το πρώτο λεπτό ότι είναι αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και να μην δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο, να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με βαθμολογικά οφέλη από το Κλεάνθης Βικελίδης. Απέναντι σε έναν ΟΦΗ, που είναι άγνωστο το πως θα παρουσιαστεί, στο ντεμπούτο του έμπειρου Πέπε Μελ.

Θα ήταν ευχής έργον για τον ΑΡΗ να επαληθευτούν τα ρεπορτάζ και ο Ισπανός τεχνικός να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αν, όμως, βρει απέναντι του μια ομάδα με συμπαγή άμυνα, τότε ο ΑΡΗΣ οφείλει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι απαραίτητο για να τη διασπάσει.

Σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, σήμερα, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το οποίο θα είναι άδειο εξαιτίας των πρόσφατων κυβερνητικών αποφάσεων. Αυτός είναι ένας παράγοντας, που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει τους παίκτες του ΑΡΗ.

Είναι το πρώτο παιχνίδι που η ομάδα θα κληθεί να παίξει χωρίς την παρουσία των οπαδών της και χωρίς, φυσικά, να έχει την παραμικρή ευθύνη. Θα πρέπει, όμως, να το προσπεράσει ή για την ακρίβεια θα πρέπει να το…. συνηθίσει, στο μέτρο του δυνατού, καθώς θα ακολουθήσουν ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και φυσικά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα