Από σήμερα… Βόλος – Περιμένει επιστροφές ο Μάντζιος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μετά τι διήμερη άδεια που έδωσε ο Άκης Μάντζιος.

Η ομάδα έχει δώσει ραντεβού στο γήπεδο σήμερα το μεσημέρι, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο.

Είναι μόλις η δεύτερη εβδομάδα μέσα σε 1,5 μήνα που ο Μάντζιος θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει λίγο παραπάνω με τους παίκτες του και δίχως εμβόλιμη υποχρέωση, περιμένοντας να δει τις επιλογές του να αυξάνονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Η δεδομένη επιστροφή είναι αυτή του Μόουζες Οντουμπάζιο, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο Περιστέρι. Την ίδια στιγμή ο προπονητής περιμένει τα νεότερα από τους Φαμπιάνο-Τζούρασεκ που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο αλλά ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς.

Από σήμερα ο Ζουλ θα δοκιμάσει να συμμετέχει σε μεγαλύτερα κομμάτια της προπόνησης, μπαίνοντας ήδη σταδιακά από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Μάντζιος παράλληλα με τον Βόλο καλείται να προετοιμάσει την ομάδα για τουλάχιστον δύο παιχνίδια, αφού υπάρχει τη μεθεπόμενη Τετάρτη (28/02) το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, δηλαδή μόλις λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς.

 

Προτεινόμενα Άρθρα