Αρβανίτης: “Θα μπορούσε να ήταν ο γιος μου”

από AllAboutARIS

Με την κατάθεση του Λευτέρη Αρβανίτη συνεχίστηκε μεταξύ άλλων σημερα η δίκη της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, μετά την ονοματοδοσία της οδού Γαζή σε οδό Άλκη Καμπανού, ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου. Μιλώντας για το βίντεο που παρέλαβε ο ίδιος λίγες μέρες μετά την δολοφονία, αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του Άλκη και των φίλων του σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τους συνδέσμους.

«Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Αποθήκευσα το βίντεο στο κινητό μου και πήγα στην Αστυνομία. Τους το έδειξα. Ο αριθμός ήταν άγνωστος. Προσπάθησα να κάνω μια κλήση. Το νούμερο δεν υπάρχει καν»

Όταν ο ίδιος πήγε στο Ανθρωποκτονιών το βίντεο είχε σβηστεί. Το βίντεο συνόδευε το μήνυμα «θέλω να κρατήσω την ανωνυμία μου». Όπως είπε, στο βίντεο «είδα ανθρώπους να τρέχουν κρατώντας αντικείμενα και χτυπούσαν άλλα άτομα. Κατέβαιναν τις σκάλες και έτρεχαν προς τα αυτοκίνητα». Παράλληλα, τόνισε ότι το βίντεο είχε τραβηχτεί από ψηλά.

Για τον Άλκη και τους φίλους του που δέχτηκαν την επίθεση σημείωσε ότι «δεν ήταν κανένας εγγεγραμμένος σε συνδέσμους στου ΑΡΗ . Δυο από αυτούς δεν πήγαιναν καν στο γήπεδο. Δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τους συνδέσμους».

«Θα μπορούσε να είναι το δικό μου παιδί εκεί. Θα μπορούσε να ήταν ο γιος μου αυτός που δολοφονήθηκε», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Ο Άλκης ήταν παιδί γεμάτο φως. Το φως να διώξει το σκοτάδι σε αυτή την πόλη. Ο Άλκης ζει».

 

Προτεινόμενα Άρθρα