Αρχίζει να μετράει επιστροφές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο και αρχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (04/01) κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα.

Από τη Νίκαια ανοίγει ένας νέος κύκλος αγώνων για την ομάδα και είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες. Ένας στόχος στον οποίο θα συμβάλλουν και οι επιστροφές που θα αρχίσει να μετράει από σήμερα ο Άλαν Πάρντιου.

Οι απουσίες δεν ήταν λίγες για τον Άγγλο το προηγούμενο διάστημα και δυσκόλεψαν σημαντικά το έργο του, το οποίο περιμένει πιο εύκολο τις επόμενες μέρες.

Καμαρά και Ενκουλού είναι δύο παίκτες που από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και το Σάββατο θα επιστρέψουν στην αποστολή. Το ίδιο πιθανότατα θα γίνει και με τον Καμάτσο αλλά και με τον Πάλμα που ναι μεν είναι λίγο πιο πίσω λόγω της υποτροπής αλλά τις επόμενες θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς. Πάντα όμως με… μέτρο λόγω της κατάστασής του.

Ερωτηματικό είναι ο Σαλέμ Εμπακατά. Ο Κονγκολέζος συμπληρώνειο δύο εβδομάδες από τη θλάση στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αν μπει σε φουλ ρυθμούς ίσως έχει ελπίδες για να είναι στην αποστολή του Σαββάτου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα