Ασλανίδης: «Με εμπιστεύτηκε ο Μάντζιος – Το καλύτερο για μένα να επιστρέψω με εμπειρίες» (audio)

από AllAboutARIS

Ο Κυριάκος Ασλανίδης, δανεικός από τον ΑΡΗ στον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε στο Libero 107.4 και στην εκπομπή «Pressing» για την καινούργια του πραγματικότητα.

Αρχικά είπε: «Προσαρμόζομαι στον Βόλο, ανυπομονώ να αρχίσει το πρωτάθλημα. Το ευχάριστο είναι πως έχω γνωρίζει αρκετούς οπαδούς του ΑΡΗ, οι οποίοι με έχουν αγκαλιάσει» και πρόσθεσε: «Είχα στο μυαλό μου να γίνω επαγγελματίας αλλά δεν το είχα με αυτό τον τρόπο πως θα γίνει, γρήγορο και έντονο. Ο ΑΡΗΣ ήθελε αμυντικούς και απέδειξε πως μπορώ να ανήκω σε αυτό το επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα.

Καλό ήταν αυτό που με εμπιστεύτηκε ο κ. Μάντζιος, το έδειχνα στις προπονήσεις και τους αγώνες. Θα μπορούσε να παίξει με άλλα σχήματα και να παίξουν άλλοι παίκτες αλλά με χρησιμοποιούσε και αυτό μου λέει πολλά.

Μου έκανε συνέχεια παρατηρήσεις για να με βελτιώσει, να μου δώσει συμβουλές».

Όσον αφορά τις εμπειρίες του με την πρώτη ομάδα είπε: «Ο Μπελαουάν με έδειξε με πράξεις πως με πιστεύει, έκανε το ποστ και έμεινα άφωνος. Θα ήμουν πέμπτος στον ΑΡΗ και δεν θα ήταν καλό για την εξέλιξη μου. Έτσι από την πλευρά την δική μου και του ΑΡΗ η καλύτερη επιλογή ήταν να πάω σε μία ομάδα δανεικός και να επιστρέψω με εμπειρίες».

Για το ξεκίνημα του ΑΡΗ είπε: «Η ομάδα δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα, αυτό που περιμέναμε όλοι. Η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ, μέσα στην τριάδα του πρωταθλήματος, ίσως φταίει πως είναι αρκετοί καινούργιοι. Αυτό που γνωρίζω είναι πως τα παιδιά θέλουν πάντα το καλύτερο. Μεσοεπιθετικά ο ΑΡΗΣ έχει πολύ δυνατούς παίκτες, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν πηγαίνει καλά η ομάδα. Ελπίζω να τα πάει στην συνέχεια όσο καλύτερα γίνεται.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου είπε: «Έχουν έρθει αρκετά νεαρά παιδιά, οι μεγαλύτεροι ηλικιακά θα μπορέσουν να φτιάξουν τα αποδυτήρια. Είναι ωραίο να είναι μία ομάδα σχεδόν στην ίδια ηλικία».

Προτεινόμενα Άρθρα