Αστέρι της Premier League κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό!

από AllAboutARIS

Ο Λούκας Πακέτα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της δια βίου απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), εάν κριθεί ένοχος για παραβίαση των κανόνων περί των τυχερών παιχνιδιών, αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Ο Βραζιλιάνος άσος της Γουέστ Χαμ κατηγορήθηκε από τη FA στις 23 Μαΐου για φερόμενες σκόπιμες ενέργειες κατά τη διάρκεια αγώνων που διεξήχθησαν στη διάρκεια της περιόδου 2022-23, σε μια προσπάθεια να επηρεάσει τις αγορές στοιχημάτων. Τα περιστατικά φέρεται να συνέβησαν κατά τη διάρκεια συναντήσεων της Premier League εναντίον της Άστον Βίλα, της Λιντς, της Λέστερ και της Μπόρνμουθ, με την FA να ισχυρίζεται ότι ο Πακέτα πήρε σκόπιμα κίτρινες κάρτες κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων, ώστε αυτός ή οι φίλοι του να επωφεληθούν από το στοίχημα!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία, αλλά φαίνεται, σύμφωνα με τη Sun, ότι στην αξιολόγηση της Ομοσπονδίας υπάρχει σύσταση ότι ο Πακέτα θα αποκλειστεί ισόβια εάν κριθεί ένοχος για τις παραβάσεις που του αποδίδονται…

Προτεινόμενα Άρθρα