Ατρόμητος: Ο Κιβρακίδης αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια

από AllAboutARIS

Τέλος εποχής για τον Ατρόμητο καθώς ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποχωρεί ως ελεύθερος από την ομάδα του Περιστερίου μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Ο Κιβρακίδης έπαιξε συνολικά 226 φορές με το “αστέρι” και έιναι ο τρίτος σε επαγγελματικές συμμετοχές με την ομάδα πίσω από τους Μπρίτο και Ούμπιντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: “Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Κιβρακίδη, ολοκληρώνοντας μια θητεία δέκα και πλέον χρόνων στην ομάδα μας.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 από τον Αιγινιακό και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το «Αστέρι» στις 9 Μαρτίου του ίδιου χρόνου στη νίκη μας με 4-0 επί του Πανιωνίου στο Περιστέρι, σε ηλικία 21 ετών.

Το «τούρμπο» έμελλε τελικά να γράψει τη δική του ιστορία με την κυανόλευκη φανέλα, διότι με συνολικά 226 συμμετοχές αποτελεί πλέον τον τρίτο σε επαγγελματικές παρουσίες στην ιστορία του Ατρόμητου στη σχετική λίστα, πίσω μόνο από τους Εντουάρντο Μπρίτο και Χαβιέρ Ούμπιντες ενώ τα τελευταία χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ωστόσο, οι αριθμοί είναι μόνο ένα στοιχείο της προσφοράς του στον Ατρόμητο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια το δέσιμο με τον Κυριάκο Κιβρακίδη μεταφράζεται κυρίως στις ευχάριστες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε μαζί για αυτή τη δεκαετία και δεν μπορούν να αποτυπωθούν μέσω στατιστικών.

Κυριάκο, θα είσαι για πάντα ένας Ατρόμητος και η ιστορία δεν ξεγράφει! Σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε υγεία σε σένα και την οικογένειά σου!

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!”.

Προτεινόμενα Άρθρα