Αυτά που περιμένει στη νέα εβδομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρίτη εβδομάδα μετά το άδοξο φινάλε της περασμένης σεζόν για τον ΑΡΗ και το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις τις επόμενης μέρας παραμένει μεγάλο.

Η μόνη ουσιαστική και επίσημη εξέλιξη παραμένει η ανανέωση της συνεργασίας των “κιτρινόμαυρων” με τον Άκη Μάντζιο, αποτελώντας την πρώτη βάση για το αγωνιστικό  όπου υπάρχουν διεργασίες όλες αυτές τις μέρες.

Με δεδομένο ότι είναι ακόμα αρχή του καλοκαιριού ο ΑΡΗΣ δεν έχει αργήσει, θέλει όμως από αυτή την εβδομάδα να… φέρει λίγη παραπάνω κίνηση και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται όλες αυτές τις μέρες.

Αρχικά μέσα σε αυτή την εβδομάδα είναι πιο πιθανό πλέον να τελειώσει το θέμα του Χουλιάν Κουέστα. Η ανανέωση του Ισπανού έχει δρομολογηθεί όλες αυτές τις μέρες αλλά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές που μοιάζουν ως κάτι τυπικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να “κλειδώσει” και η προετοιμασία για την οποία η ομάδα έχει λοκάρει σε δύο τοποθεσίες για Ελλάδα και εξωτερικό.

Την ίδια στιγμή υπάρχει το θέμα Φαμπιάνο στο οποίο δεν παρατηρείται κάποια νεότερη εξέλιξη, ενώ υπάρχουν και τα μέτωπα των αποδεσμεύσεων με κάποιους παίκτες που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται

 

Προτεινόμενα Άρθρα