Βερτόγκεν και Κιελίνι υπερασπίστηκαν τον Λουκάκου για την κριτική που δέχτηκε

από AllAboutARIS

Η ήττα του Βελγίου απέναντι στην Σλοβακία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Ρόμελου Λουκάκου να δέχεται αρκετή κριτική για τις χαμένες του ευκαιρίες, ωστόσο ο συμπαίκτης του Γιαν Βερτόνγκεν, αλλά και ο Τζόρτζιο Κιέλίνι πήραν το μέρος του επιθετικού των “Κόκκινων Διαβόλων”

Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός της Τότεναμ δήλωσε: “Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ρόμελου, ειδικά σε πνευματικό επίπεδο και σε επίπεδο ποιότητας. Του αρέσουν αυτές οι στιγμές όταν η πίεση και η εστίαση είναι πάνω του και το Σάββατο είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον τρόπο να προχωρήσει”, δήλωσε ο 37χρονος.

“Μπορείς να έχεις το καλύτερο τελείωμα στην προπόνηση, αλλά στα παιχνίδια υπάρχει πίεση και οι αντίπαλοι βάζουν το σώμα τους στη γραμμή, αλλά έχουμε όλες τις ιδιότητες στην ομάδα για να ανακάμψουμε.

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του αγώνα ακυρώθηκαν δύο τέρματα του Βέλγου στράικερ, με το δεύτερο τέρμα να μην μετρά μετά από την χρήση “δυναμόμετρου” μέσω αισθητήρων που υπάρχουν στις τεχνολογικά εξελιγμένες μπάλες του Euro 2024.

Πέρα από τον παίκτη της Άντερλεχτ, και ο Κιελίνι υπερασπίστηκε τον Λουκάκου υποστηρίζοντας πως “είναι ένας παίκτης που δημιουργεί τόσες πολλές ευκαιρίες μόνος του.

Δεν θα έβλεπα τον Λουκάκου ως πρόβλημα αν ήμουν στο Βέλγιο. Οι άλλοι είναι το πρόβλημα. Ο Λουκάκου είναι η λύση. Το Βέλγιο δέχθηκε ένα απαράδεκτο γκολ σε αυτά τα επίπεδα. Δεν μπορείς να κάνεις μια τόσο κακή πάσα μέσα στην περιοχή”.

Προτεινόμενα Άρθρα