Άγριο οπαδικό επεισόδιο στον Βόλο με έντεκα προσαγωγές

από AllAboutARIS

Άγριες συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Βόλου λίγο μετά τις 22:30.

Σύμφωνα με το thenewspaper, δεκάδες άτομα είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για ξύλο για να ξεκαθαρίσουν τις οπαδικές τους διαφορές. Μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε ο καυγάς και επικράτησε το χάος. Οι ανήλικοι επιδόθηκαν σε μάχη σώμα με σώμα με κλωτσιές και μπουνιές ενώ πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Από την μανία τους δεν γλύτωσαν ούτε οι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται έξω από το σχολικό συγκρότημα στην οδό Κύπρου.

Πανικός επικράτησε στη γειτονιά με τους κατοίκους να πετάγονται έξω από τα σπίτια τους. Ένας ανήλικος που συμμετείχε στον καυγά δέχτηκε βίαιη επίθεση και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Βραδινές ώρες χθες, 7-6-2024, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ (20) περίπου ατόμων στην πόλη του Βόλου.

Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο, πραγματοποιώντας, από τον ευρύτερο χώρο που έλαβε χώρα το επεισόδιο, (11) προσαγωγές, κυρίως ανηλίκων.

Επιπλέον, σε γενόμενο έλεγχο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, σε ανήλικο ημεδαπό, κατελήφθη να κατέχει ένα μαχαίρι τύπου «karambit», το οποίο κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπροσθέτως, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ανήλικου ημεδαπού, ο οποίος από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, δράστες, προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε -2- ανήλικους, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα