Βόλος: Τέλος οι Μπαριέντος και Άλχο

από AllAboutARIS

Τίτλοι τέλους για τον Βόλο και δύο ποδοσφαιριστές του, με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει την Τρίτη (14/05) πως θα αποχωρήσουν οι Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο.

Ο Ουρουγουανός μέσος αγωνίστηκε για μία τετραετία με τη φανέλα του Βόλου, σημειώνοντας σε 89 παιχνίδια πέντε γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο Φινλανδός αμυντικός έφτασε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2022 κι αγωνίστηκε σε αυτή για 2,5 χρόνια, καταγράφοντας 79 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και επτά ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

“Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Βόλου με τον Ζαν Πιερ Μπαριέντος και Νικολάϊ Αλχο, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν.

Τόσο ο Ζαν Πιερ Μπαριέντος στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στο Βόλο, όσο και ο Νιολάι Αλχο στα 2,5 χρόνια που φόρεσε την “κυανέρυθρη” φανέλα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να… μεγαλώσει και να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα