Βόμβα: Ντοπέ ο Πογκμπά, κινδυνεύει με τιμωρία δύο ετών!

από AllAboutARIS

Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά από το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο και κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών από τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ιταλία, μετά από αντί-ντόπινγκ κοντρόλ που έκανε ο Γάλλος ενόψει της αναμέτρησης με την Ουντινέζε, (που έγινε στις 20 Αυγούστου κι δεν αγωνίστηκε) εντοπίστηκε πως τα επίπεδα τεστοστερόνης του ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται προληπτικά υπό καθεστώς τιμωρίας και θα έχει τρεις ημέρες στη διάθεσή του για να ζητήσει δεύτερη ανάλυση. Σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, τότε ο Πογκμπά θα περάσει την πόρτα του εθνικού δικαστηρίου κατά του ντόπινγκ προκειμένου να απολογηθεί.

Ο αποκλεισμός από τη δράση, σε περιπτώσεις ντόπινγκ, φτάνει έως και τα δύο χρόνια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τιμωρία που ενδέχεται να φτάσει τα τέσσερα χρόνια αν αποδειχτεί πως υπήρχε σκοπιμότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα