Γιουβέντους: Ο αντικαταστάτης του Ντε Λιχτ έρχεται από την Βιγιαρεάλ!

από AllAboutARIS

Στο πρόσωπο του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Πάου Τόρες, φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Ματάις Ντε Λιχτ η Γιουβέντους, με τον Ολλανδό να βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αναφέρουν διάφορα ιταλικά δημοσιεύματα, οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του 25χρονου, ο οποίος ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από το «κίτρινο υποβρύχιο», θέλοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν… παίζει μόνη της στο παιχνίδι της μεταγραφής του Τόρες, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Μέσων στη γειτονική μας χώρα, για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Σίτι.

Το «Eurosport» αναφέρει πως η Βιγιαρεάλ απαιτεί 50 εκατ. ευρώ για να του επιστρέψει να φύγει, ενώ η «γηραιά κυρία» προσφέρει στον Ισπανό αμυντικό συμβόλαιο που θα τους αποφέρει 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Πάου Τόρες αγωνίστηκε σε 46 παιχνίδια με τα κίτρινα της Βιγιαρεάλ, στέλνοντας και 6 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

Προτεινόμενα Άρθρα