«Γι’ αυτό δεν μπορούμε να πάρουμε τον Ματαρίτα»

από AllAboutARIS

Όλο το προηγούμενο διάστημα, στην Κόστα Ρίκα έγραφαν ότι η πρώτη ομάδα της καριέρας του Ρόναλντ Ματαρίτα, η Αλαχουελένσε, ήθελε να τον επαναπατρίσει. Μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έγινε και επίσημη πρόταση.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης, ο Χαβιέ Σανταμαρία, αθλητικός διευθυντής της Αλαχουελένσε, μίλησε για το θέμα στην τηλεοπτική εκπομπή 120 Minutos, της Κόστα Ρίκα.

Σύμφωνα με τον Σανταμαρία, ο Αλαχουελένσε επιδίωξε την απόκτηση του Ρόναλντ Ματαρίτα αυτή τη σεζόν, αλλά το θέμα δεν προχώρησε λόγω του συμβολαίου με τον ΑΡΗ. Επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν συζητήσεις για την επιστροφή του παίκτη και πως ο 30χρονος αριστερός μπακ ήταν θετικός.

«Η υπόθεση είναι λίγο περίπλοκη, υπάρχει επικοινωνία μαζί του, αλλά τώρα η κατάστασή του στον σύλλογο που βρίσκεται δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε. Υπήρξε καλή επικοινωνία, αλλά δυστυχώς για αυτή τη (μεταγραφική) περίοδο δεν θα είναι δυνατό να γίνει Είναι ένας παίκτης που μας αρέσει, με σπουδαία καριέρα και πολύ καλά προσόντα», είπε ο Σανταμαρία.

Προτεινόμενα Άρθρα