«Διπλό» παραμονή στην Τρίπολη για την Λαμία

από AllAboutARIS

Έκανε άλμα σωτηρίας η Λαμία! Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα από τον Ιωνικό, εκτοξεύθηκε στο +4. Πλέον η ομάδα του Φέστα θέλει μια ισοπαλία στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα για να τερματίσει προτελευταία και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Έχασε την ευκαιρία ο Αστέρας να ανέβει στην 7η θέση.

Η Λαμία στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού μπήκε πιο δυνατά και πίεζε τον Αστέρα. Ο Σονί έκανε ένα ωραίο σουτ στο 10’ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 21’ οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο Μπαράλες έπεσε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι.

Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μανούσος πέρασε την άμυνα του Αστέρα, αλλά το τελείωμά του ήταν κακό. Από εκεί και πέρα οι δυο ομάδες έπαιζαν ισορροπημένα, δημιουργούσαν κάποιες φάσεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Η Λαμία βρήκε το γκολ στο 45ο λεπτό ύστερα από λάθος της άμυνας των Αρκάδων, με τον Μανούσο να κάνει το 1-0 και να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα