Εθνική Ομάδα: Δυνατό τεστ κόντρα στη Γερμανία

από AllAboutARIS

Την οικοδέσποινα του EURO 2024, Γερμανία, θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών σε φιλικό αγώνα το βράδυ της Παρασκευής, στο στάδιο «Μπορούσια Παρκ» του Μένχενγκλαντμπαχ (21:45).

Η αναμέτρηση είναι η πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων ύστερα από 12 χρόνια και συγκεκριμένα από το EURO 2012, όταν η «Νατσιονάλμανσαφτ» επικράτησε με 4-2 στα προημιτελικά. Στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών θα βρεθεί για πρώτη φορά ο τεχνικός των Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, που ανέλαβε καθήκοντα ως υπηρεσιακός για τους φιλικούς αγώνες με την Γερμανία και την Μάλτα (11 Ιουνίου).

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» ομάδας αποτελείται από τους, Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Ιωαννίδη, Παυλίδη και Δουβίκα.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς σε φιλικό παιχνίδι για πρώτη φορά ύστερα από 54 χρόνια και συγκεκριμένα μετά τις 22 Νοεμβρίου 1970, όταν η Δυτική (τότε) Γερμανία του Χέλμουτ Σεν είχε νικήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-1.

Προτεινόμενα Άρθρα