Ελληνικό στοιχείο… υπό προϋποθέσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι μεταγραφικές επαφές του ΑΡΗ έχουν ως αφετηρία το εξωτερικό, όπως δείχνουν και οι επαφές για τον Αλεξ Κογιάδο και όχι μόνο.

Ηταν δεδομένη η προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” για αξιοποίηση των σχέσεών τους με τους Ανδαλουσιανούς όσον αφορά 1-2 περιπτώσεις αλλά και γενικά των γνωριμιών που υπάρχουν στην ισπανική αγορά.

Το εξωτερικό είναι η αγορά από την οποία ο ΑΡΗΣ αναμένεται να αντλήσει για ακόμη ένα καλοκαίρι την πλειοψηφία των μεταγραφών του, έχοντας όμως στα υπόψιν του και την ελληνική αγορά.

Ορισμένες εγχώριες περιπτώσεις δεν αφήνουν αδιάφορους τους ανθρώπους της ομάδας, έχοντας κάνει μάλιστα 1-2 διερευνητικές επαφές πριν ακόμα τελειώσει το πρωτάθλημα. Τίποτε παραπάνω όμως.

Ο ΑΡΗΣ έχει θετική εικόνα για κάποιους παίκτες και κάποιες περιπτώσεις ξένων που συζητήθηκαν, ψάχνοντας όμως παράλληλα και αν μπορεί να στραφεί σε κάποιες ελληνικές επιλογές που θα ενισχύσουν και το ανάλογο στοιχείο στο ρόστερ.

Συγκεκριμένα 2-3 έχουν πέσει στο τραπέζι μεταξύ πολλών άλλων παικτών γενικώς, περισσότερο για συμπληρωματικές επιλογές στο έμψυχο υλικό της ομάδας και σαφώς πιο εφικτές για να γίνουν άμεσα και να αποτελέσουν μία αρχή στο μεταγραφικό.

Για την ώρα πρόκειται για περιπτώσεις που υπάρχουν απλά ως σκέψη και ο Άκης Μάντζιος θα είναι αυτός που θα αξιολογήσει εάν θα προχωρήσει ο ΑΡΗΣ με κάποια ή κάποιες από αυτές.

 

Προτεινόμενα Άρθρα