Ενοχλήθηκε η Μπάγερν από την μεταγραφή του Μπαπέ

από AllAboutARIS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Champions League, οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, που έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπερταλαντούχα μεσοεπιθετική γραμμή των «μερέγκες».

Ωστόσο, οι αντιδράσεις για αυτή την μεταγραφή δεν ήταν θετικές από όλους, με τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Μαξ Έμπερλ, να χαρακτηρίζει το πανάκριβο deal ως «Καρφί στο φέρετρο του ποδοσφαίρου».

Το στέλεχος των Βαυαρών τόνισε ότι η τρέχουσα κατάσταση της αγοράς στο ποδόσφαιρο δεν είναι βιώσιμη και ότι ο υπερκορεσμός θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική παρέμβαση από άλλες οντότητες, όπως η Σαουδική Αραβία.

«Μπορείς πάντα να γίνεις πιο άπληστος με τα χρήματα, αλλά όλοι όσοι είναι άπληστοι με χρήματα θα γίνουν σταδιακά το καρφί στο φέρετρο του ποδοσφαίρου. Αν κάποια στιγμή φύγουν όλα τα λεφτά (η αγορά), τότε δεν θα μείνει τίποτα για να συναλλάσσεσαι. Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια. Είναι πάρα πολύ και κάποια στιγμή έχεις την αίσθηση ότι θα εκραγεί»

Προτεινόμενα Άρθρα