Ενωμένος για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΑΡΗΣ

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Ένα σπουδαίο παιχνίδι είναι το σημερινό (13/2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τον ΑΡΗ. Το πιο σημαντικό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μέχρι το επόμενο, για να δανειστούμε μια από τις ατάκες του τεράστιου Νίκου Γκάλη. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Αγρίνιο, η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Είναι, ουσιαστικά, το σημερινό, το πρώτο από τα τρία βήματα που απομένουν στον ΑΡΗ για να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Θα ήταν ευχής έργον, φυσικά, να «καθαρίσει» από σήμερα την υπόθεση πρόκριση. Να πάρει, δηλαδή, ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάει με μεγαλύτερη άνεση στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι ενωμένος ο οργανισμός ΑΡΗΣ πηγαίνει στον πρώτον ημιτελικό. Η ομάδα έκανε δυο κακές εμφανίσεις, σε Σέρρες και Ιωάννινα, μετά την πολύ καλή παρουσία της το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όταν και κέρδισε τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ άφησε εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου την ΑΕΚ. Το σημερινό παιχνίδι, όμως, είναι τελείως διαφορετικό.

Είναι αναμέτρηση που σου ανοίγει τον δρόμο για να φτάσεις στον τελικό της διοργάνωσης. Ένας αγώνας που η ομάδα θα κατέβει απόλυτα συγκεντρωμένη. Είναι λογικό και αυτό θα – πρέπει να – δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του ΑΡΗ έχουν πάρει ουκ ολίγες φορές το μήνυμα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα την παρουσία τους στις εξέδρες του «Nick Gallis Hall».

Εκεί, όπου… εισέπραξαν, εκτός από τη δίψα και την επιθυμία του κόσμου για τη νίκη και την απαραίτητη θετική αύρα. Παίκτες όπως οι Κουέστα και Βέλεθ θα πρέπει να την «περάσουν» στα αποδυτήρια και αυτό – ελπίζουμε ότι – έχει γίνει. Αυτή η αύρα, αυτή η αποφασιστικότητα θα πρέπει να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού. Οι παίκτες του ΑΡΗ θα πρέπει να δώσουν στους αντιπάλους τους να καταλάβουν, από το πρώτο δευτερόλεπτο, ότι δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα και ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους για το Κύπελλο…

Προτεινόμενα Άρθρα