Επίσημα στην Ολλανδία η προετοιμασία, πάει Ρότερνταμ ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ θα πραγματοποιηθεί το φετινό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΡΗ, με την αρχή να γίνεται από την Πτολεμαΐδα.

Η ΠΑΕΣ ανακοίνωσε τα μέρη και τις ημερομηνίες της pre-season, με την πρώτη συγκέντρωση να είναι την 1η Ιουλίου ενώ η ομάδα θα βρεθεί στο εξωτερικό για δέκα μέρες και θα δώσει τρία ή τέσσερα φιλικά.

Αναλυτικά: 

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές.

Στις 7 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης») θα παραμείνει μια εβδομάδα.

Για τις 21 Ιούλιου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής του ΑΡΗ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο διάστημα της παραμονής της στο αθλητικό κέντρο, που βρίσκεται στην περιοχή του Ρότερνταμ (μέχρι τις 31 του μήνα), η ομάδα μας θα δώσει τρία ή τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες”

Προτεινόμενα Άρθρα