Η αντίστροφη μέτρηση του Σαμόρα και τα.. μάτια στο Κόπα Αμέρικα (pic)

από AllAboutARIS

Τρεις και σήμερα απέμειναν για την έναρξη της πιο σπουδαίας διοργάνωσης στην ήπειρο της Αμερικής, το Κόπα Αμέρικα, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου και πολλά Κιτρινόμαυρα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί, μιας και θα συμμετάσχει παίκτης του ΑΡΗ και πιο συγκεκριμένα ο Άλβαρο Σαμόρα, με την Κόστα Ρίκα. Η πρεμιέρα του στη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για τις 24 του μήνα με ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στη Βραζιλία.

Ο μεσοεπιθετικός των Κιτρινόμαυρων μετράει αντίστροφα και μάλιστα, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του, μιας και εκτός του ότι θα είναι μία από τις βασικές επιλογές της επιθετικής γραμμής της Κόστα Ρίκα, ο ίδιος θεωρείται από τους συμπατριώτες του, μία από τις ελπίδες της ομάδας του για να προχωρήσει.

Επιπλέον, το Κόπα Αμέρικα είναι παραδοσιακά μία από τις διοργανώσεις που συγκεντρώνει τα βλέμματα σκάουτερ ομάδων και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του Σαμόρα, πολλά εξ αυτών θα είναι στραμμένα στη Κόστα Ρίκα μιας και είναι ένα από τα πιο νεανικά σύνολα που θα συμμετάσχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα