Η… δεύτερη αξιολόγηση του Πάλμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε αναμονή για την άφιξη του Λουίς Πάλμα βρίσκεται ο ΑΡΗΣ και αυτή απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσει, από τη στιγμή κιόλας που εξαιρέθηκε από την Εθνική Ονδούρας.

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη και κυρίως ο Άκης Μάντζιος, ώστε να αποκτήσει και μία δεύτερη καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

O Έλληνας τεχνικός θέλει να δει ιδίοις όμμασι τον ποδοσφαιριστή σε επίπεδο προπονήσεων, αρχικά, δίνοντας και τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που θα αλλάξει Ήπειρο για πρώτη φορά και θα μετακομίσει σε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον, με άλλη γλώσσα.

Με βάση την εικόνα που θα δείξει, θα αποφασιστεί και ο τρόπος που θα τον διαχειριστεί ο ΑΡΗΣ μακροπρόθεσμα και φυσικά να διαπιστωθεί κατά πόσο θα μπορέσει να βρει χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν και πόσος θα είναι αυτός. Ερχόμενος στον ΑΡΗ θα βρει αρκετό ανταγωνισμό, κάτι που δεν αποκλείει και ένα μικρό ενδεχόμενο παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, αλλά χωρίς να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα