Η επιστροφή του Μορόν στην Ισπανία και οι εξελίξεις

από AllAboutARIS

Το θέμα του Λόρεν Μορόν παραμένει ανοικτό και είναι μία από τις υποθέσεις που επηρεάζουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΑΡΗ για τη νέα σεζόν. Διότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα ή θα προκύψει πώληση.

Ο Ισπανός επιθετικός εδώ και λίγες ημέρες έχει ολοκληρώσει τις διακοπές του στην Κόστα Ρίκα κι έχει επιστρέψει στη… βάση του, την Ισπανία, όπου τις συνεχίζει πλέον, αλλά η παρουσία του στη χώρα του, προφανώς και αποτελεί προάγγελο εξελίξεων στην υπόθεσή του. Άλλωστε σε μία εβδομάδα αρχίζει η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων.

Ο Μορόν προερχόμενος από την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του έχει συγκεντρώσει επάνω του αρκετά βλέμματα και με δεδομένο ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, στον ΑΡΗ καλούνται να πάρουν αποφάσεις. Είτε πρόταση για ανανέωση, είτε να δεχθούν προτάσεις για την πώλησή του, ιδιαίτερα τώρα που αγωνιστικά και… χρηματιστηριακά βρίσκεται στο peak του.

Η λογική λέει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάτσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους της ομάδας για να συζητήσουν για το μέλλον του.

Προτεινόμενα Άρθρα