Η επόμενη μέρα και οι αποφάσεις του Καρυπίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παγωμάρα, απογοήτευση, οργή για την αδικία… Κάποια από τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν τον ΑΡΗ μπαίνοντας σιγά-σιγά πλέον στην επόμενη μέρα του φινάλε της σεζόν και της απώλειας του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η κούπα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα αποτελούσαν το ιδανικό τέλος σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν. Αντ’ αυτού όμως ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και καλείται από αύριο να διαχειριστεί τον τρόπο που θα πορευτεί σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο στο αγωνιστικό. Μία επόμενη μέρα και αποφάσεις που φυσικά καθορίζονται από τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ολος ο κόσμος έχει πλέον το βλέμμα του αποκλειστικά στραμμένο στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και τον τρόπο που θα κινηθεί μετά από μία χρόνια στο φινάλε της οποίας ο ΑΡΗΣ… εκτελέστηκε διαιτητικά αλλά από το ξεκίνημά της έγιναν αρκετά λάθη που χρήζουν διόρθωσης.

Ο Καρυπίδης καλείται να πάρει πολλές αποφάσεις που αφορούν το αγωνιστικό και όχι μόνο, έχοντας… δυστυχώς μεγάλη πολυτέλεια χρόνου καθώς η έλλειψη Ευρώπης σημαίνει ότι η σεζόν θα ξεκινήσει μετά τις αρχές Ιουλίου. Μία μεγάλη απώλεια μετά από πέντε σερί χρονιές που η ομάδα εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, αναγκασμένη πλέον μετά από αρκετά χρόνια να πορευτεί με πολύ διαφορετικό τρόπο στο καλοκαίρι της.

Η άνεση χρόνου φυσικά δεν σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να το… αργήσει αφού θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση και μάλιστα από την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο και αφού πρώτα… κρυώσουν τα μυαλά όλων μετά τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό.

Προτεινόμενα Άρθρα