Η πιθανή και… σύνθετη πώληση του Πάλμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται και το πλάνο της νέας σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, αυτόματα έρχεται πιο μπροστά στο προσκήνιο και η περίπτωση του Λουίς Πάλμα.

Ειδικά από χθες οι Σκωτσέζοι γράφουν για διαπραγματεύσεις με τους “κιτρινόμαυρους” και για ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Ο ΑΡΗΣ είναι αποφασισμένος να πουλήσει τον Ονδουριανό αλλά εφόσον εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος όσον αφορά τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του και όχι μόνο.

Το πρώτο έχει να κάνει με το ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο πρέπει πρώτα να διευκρινιστεί.

Το άλλο ζήτημα για τον ΑΡΗ -και ορθώς σκέφεται- είναι πέραν των χρημάτων που θα πάρει να μπει και ένα ποσοστό μεταπώλησης από το οποίο θα ωφεληθεί σε μία μελλοντική μεταγραφή του παίκτη που έχει “εκτοξεύσει” τις μετοχές του σε 1,5 χρόνο.

Γενικά πρόκειται για μία κίνηση πολλών εκατομμυρίων και σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται λίγος παραπάνω χρόνος για να ρυθμιστούν λεπτομέρειες και επιμέρους όροι.

Τόσο η Ρέιντζερς όσο και ο ΑΡΗΣ πάντως δείχνουν διάθεση το θέμα να μην… τραβήξει μέσα στο καλοκαίρι, εκτός εάν μπει “σφήνα” κάποια άλλη ομάδα για τον ποδοσφαιριστή.

Το θέμα του Πάλμα δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει λίγο παραπάνω και μέσα από τα λεγόμενα του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει.

Προτεινόμενα Άρθρα