Η προσπάθεια για Κογιάδο… και όχι μόνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ άνοιξε από νωρίς αυτό το καλοκαίρι την πόρτα στην Ισπανία με την κρούση στη Ρεάλ Μπέτις για τη δύσκολη περίπτωση του Αλεξ Κογιάδιο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα σταθερό “θέλω” για τους “κιτρινόμαυρους” αλλά όχι το μοναδικό από τη χώρα της Ιβηρικής ή ειδικότερα από τη Μπέτις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις από τους Ανδαλουσιανούς αλλά και 2-3 ακόμα σίγουρα από την Ισπανία. Κινήσεις που κρίνονται καλού επιπέδου και ειδικά 1-2 πρώτης γραμμής, με τις πρώτες κρούσεις να έχουν γίνει ήδη.

Με αυτό τον τρόπο ο ΑΡΗΣ δείχνει για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο την προτίμησή του στην αγορά της Ιβηρικής, χωρίς να σημαίνει ότι θα αντλήσει μόνο από αυτήν τις επιλογές του.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος κυλάει και η προετοιμασία ξεκινάει σε κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα πρέπει να γίνουν και οι πρώτες κινήσεις ώστε ο Άκης Μάντζιος να πιάσει δουλειά στις αρχές Ιουλίου με κάποια νέα πρόσωπα, περιμένοντας ακόμα περισσότερα μέχρι το βασικό στάδιο που θα διεξαχθεί μετά τα μέσα του επόμενου μήνα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα