Η προσπάθεια για Κογιάδο, οι… μνηστήρες και η Μπαρτσελόνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ μπήκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με νέες αλλά και παλιές περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει, για αυτό και στράφηκε τα τελευταία 24ωρα στον Αλεξ Κογιάδο μεταξύ άλλων.

Οι “κιτιρνόμαυροι” κάνουν την προσπάθειά τους ώστε να φέρουν εις πέρας μία αρκετά δύσκολη κίνηση όπως αυτή του Ισπανού μεσοεπιθετικού, τον οποίο… ζαχαρώνει από την περίοδο που ήταν ακόμα στις μικρές ομάδες της Μπαρτσελόνα.

O 25χρονος άσσος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Αλ Οκντόντ και μαζί με τη Ρεάλ Μπέτις καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον του. Και εδώ είναι που προσπαθεί να μπει… σφήνα ο ΑΡΗΣ, προσπαθώντας να αξιοποιήσει τις καλές του σχέσεις με τους Ανδαλουσιανούς για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και να του προσφέρει την δυνατότητα να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά.

Πριν λίγες πάντως στην Ισπανία γραφόταν ότι οι Σαουδάραβες είναι πιθανό να επανέλθουν με πρόταση, κάνοντας παράλληλα λόγο και για πιθανό ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικό.

Πλην του ΑΡΗ πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Μπέτις δεν έχουν κάτι άλλο χειροπιαστό στα χέρια τους για τον Κογιάδο, στην περίπτωση του οποίου μάλιστα εμπλέκεται και η Μπαρτσελόνα. Ο λόγος είναι το ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20% που φέρονται να διατήρησαν οι Καταλανοί σύμφωνα με την ιστοσελίδα “football-espana.net”

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα